Een reis maken om je bewustzijn te laten groeien is niet altijd makkelijk en toewijding, discipline aan jezelf en je leven vertellen een verborgen verhaal dat aan de oppervlakte wil komen waardoor je meer begrip, meer liefde en zachtheid voor jezelf en je omgeving kan gaan voelen.

In je leven kan iets zoveel pijn doen dat je een deel van je ziel achterlaat en het opsporen van dit deel en de positieve essentie bij je terugbrengen kan je weer laten stromen waardoor je meer eenheid in een chaotische situatie kan ervaren.

Wij zijn verbonden met de aarde en het universum en toch zijn wij vergeten dat we verbonden zijn met de krachten van het dierenrijk. Het vinden van je krachtdier en bij je terugbrengen kan heel verhelderend voor je werken. Naast deze technieken kan ik een aura of een chakra behandeling geven waardoor het lichaam goed doorstroomt.

Als coach familieopstellingen/organisatie en systeemopstellingen kan ik de behandelingen aanvullen met individuele opstellingen.

Mijn werk als beeldend kunstenaar heeft veel kennis opgeleverd over het collectief onbewuste en wat er speelt in het collectief onbewuste breng ik door beeld en woord terug in het licht. Ik hou er van om samen met mensen een reis te maken via individuele tekenopstellingen te kijken welke schat er verborgen ligt en tot leven wil komen.